Originele MUURSTICKERS en handletterings van Dr. T

Tip: Muurspreuken, Dr. T's unieke muurstickers met inspirerende, grappige, scherpe en flauwe teksten zoals citaten, songtitels, recepten en songteksten. Leuk voor in de babykamer, de woon- of slaapkamer, uw kantoor of in de receptie, de keuken of zelfs op de koelkast. U vindt hier ook de trapspreuken - muurstickers voor op de stootborden van de (slaapkamer)trap met pakkende songtitels.

Nieuwste trend! Natuurlijk stort ook Dr. T zich op de hippe handlettering stijl, klik direct hier voor de wekelijks groeiende collectie stickers!
Beschilder een deur, canvasdoek of stuk muur met schoolbordverf, plak er in een mooie contrasterende kleur zo'n originele handlettering muursticker op en versier in je eigen stijl de randen! Dit kun je natuurlijk ook doen met de muurstickers voor de babykamer of woonkamer!

Handig!
In de webwinkel bieden we voor het gemak de muurstickers voor de babykamer of kinderkamer, voor  de slaapkamer en woonkamer en voor kantoor of receptie in drie groottes aan:
muurstickers van ca. 60 cm breed (kijk bij 'standaard') voor slechts € 24,95,
muurstickers van ca. 90 cm breed (kijk bij 'groot formaat') voor slechts € 32,95 en
muurstickers van ca. 120 cm breed (kijk bij 'extra groot') voor slechts € 39,95.
Ook de unieke muurstickers met citaten van Johan Cruijff zijn er standaard in deze formaten.

Klik op het juiste formaat en bestel direct! Vanzelfsprekend kun je ook afwijkende formaten bestellen, neem daarvoor contact op met het team van Dr. T.

Het team van Dr. T bedenkt de spreuken of verzamelt de citaten zelf. Ook de productie van de muurstickers is in eigen beheer! Dat betekent gegarandeerd origineel én een 1-op-1 kwaliteitscontrole vóór verzending! Zie voor productinformatie bij 'productinfo muurstickers'.

Supertip:
beschilder een deur, canvasdoek of stuk muur met schoolbordverf en plak er in een mooie
contrasterende kleur zo'n originele handlettering muursticker op,
versier daarna in je eigen stijl met krijt de randen!
Dit kun je natuurlijk ook doen met de muurstickers voor de babykamer of woonkamer!