Home    Geef een origineel T-SHIRT kado  Geboortejaar in LCD-cijfers
Geboortejaar in LCD-cijfers

Geboortejaar in LCD-cijfers


Geboortejaar in LCD-cijfers


Origineel shirt met tekst: verjaardagshirt met geboortejaar in stoere LCD-cijfers


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 3,00.

Euro 17.50
Kies je kleur shirt*

Kies je tekstkleur*

Kies je shirt*

Kies je maat*


Artikelcode: D154

  • Productinformatie

Origineel verjaardagshirt van Dr. T.
Je geboortejaar in stoere LCD-cijfers. LCD is weer helemaal terug in horloges, en nu ook je eigen geboortejaar in LCD-cijfers op het verjaardagshirt van Dr. T. Geef dit leuke verjaardagshirt kado aan je vader, je oom, je tante of jezelf!

Vul bij de bestelling het gewenste geboortejaar in.

Afbeelding is megagroot, ca. 34 x 15 cm, afhankelijk van breedte van het shirt. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte glitter! Meerprijs per tekst is €5,00.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Dit is pas een origineel shirt met tekst voor moederdag, vaderdag of de verjaardag van papa, mama, oom, tante, opa of oma! Shirt met tekst 19.. Appellation Contrôlée - waarbij op de puntjes het jaartal van uw keuze komt. Vul dit jaartal in bij de vrije tekst, hieronder.

De afbeelding op dit shirt is ca.  25 x 18 cm. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NIEUW! Nu ook in geweldige bling letter (glitter silver): een geweldige letter met voelbare, echte glitter! Meerprijs voor deze afbeelding is € 5,00.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin je een origineel shirt met van Dr. T kunt verkrijgen.

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein, bestel een maat groter dan voor een regulier shirt.

(NB: Sportgrey tijdelijk niet verkrijgbaar)

Origineel shirt met tekst van webwinkel Dr. T, keuze regular herenshirts ronde hals
Origineel shirt met tekst van webwinkel Dr. T, keuze Regular herenshirts met V-hals