Home     Barbecueschort en pet BBQ BAAS
Barbecueschort en pet BBQ BAAS

Barbecueschort en pet BBQ BAAS


Barbecueschort en pet BBQ BAAS


leuk kado barbecueschort én pet voor vaderdag of verjaardag van de BBQ BAAS


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit schort is € 5,00.

€ 31.90
Kleur keukenschort*

Kies je kleur tekst:*

hoog of laag model*

Kies je pet*



Artikelcode: C102

  • Productinformatie
  • Voor losse petten klik:

Dit is al jaren dé verkooptopper onder de barbecueschorten van Dr. T!

Tip: dit is pas een origineel kado voor vaderdag, verjaardag of voor jezelf: in ieder geval alleen voor de echte BBQ BAAS!

Meer dan 15% voordeel in deze supercombi, leuk om samen kado te geven voor vaderdag, verjaardag of gastheer van een zomerse barbecue!

Deze aanbieding combineert het stoere barbecueschort én een vette pet met 10% korting. Kies uit een van de petten en een hoog of heupmodel keukenschort.  

De petten.
Deze stoere pet is een fantastisch kado voor de echte BBQ-baas. Er zijn twee uitvoeringen, beide een snapback (in klikjes verstelbare band), maak je keuze bij de bestelling.

 
Truckerscap, met wit front en zwarte letters, gaas zijkant en in klikjes verstelbare band (snapback)

 
5 panel rapper pet, breed frontpaneel met witte letters, in klikjes verstelbare band (snapback) en coole sticker op de klep

De schorten.
Barbecueschort voor de echte BBQ BAAS!

De grootte van de afbeelding wordt aangepast aan het schort: bij het hoge model borstbreed of op het zakje en bij het lage model op het zakje. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het schort te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Nieuw! Nu ook in laag model (heupschort), de afbeelding wordt op de handige voorzak gedrukt. Kies een model en je kleur tekst.