Productinfo shirts en keukenschorten


Productinformatie shirts met bedrukking van webwinkel Dr. T


Alle t-shirts zijn van 100% katoen tenzij anders vermeld. De shirts zijn altijd van gerenommeerd merken als SG, Fruit of the Loom, B&C Collection, Gildan etc.

Welke shirts zijn beschikbaar?
De volgende shirts zijn altijd voorradig:

Maten van de shirts, in de kleuren zoals bij het product vermeld staat:
Maat
Richtlijn omvang borst
S
87-93 cm
M
94-101 cm
L
102-109 cm
XL
110-117 cm
XXL
118-125 cm
       
Welke keukenschorten zijn verkrijgbaar?
Onze keukenschorten zijn standaard op voorraad in zwart, wit, grijs en bordeauxrood. Alle schorten hebben een zakje op de voorkant. De schorten zijn kleurvast, van zware kwaliteit (240 g/m2) en van 35% katoen en 65% polyester. Bij de hoge modellen wordt de tekst op de borst, boven het zakje, gedrukt. Bij de heupmodellen wordt de tekst passend óp het zakje bedrukt.


                             
   
NB. Bij sommige productafbeeldingen wordt een hoog model keukenschort getoond met oogjes voor de nekband.
Dit model voldeed echter niet aan onze kwaliteitseisen en wordt niet meer geleverd. Zie hierboven voor een voorbeeldfoto van een onbedrukt exemplaar.

Levertijden shirts met tekst en shirts met print of keukenschorten met tekst of print.
Gemiddeld wordt uw bestelling twee werkdagen na het bestellen bedrukt en verzonden. Wij garanderen dat de bestelling na vijf werkdagen is verzonden.

Staffelkorting
Dr. T is specialist in het maken van unieke shirts. Heeft u echter meerdere keukenschorten, barbecueschorten, muurstickers of shirts nodig met dezelfde print neemt u dan contact met ons op. Omdat het hier altijd om maatwerk gaat kunt u ons hiervoor het beste mailen. Omdat bij t-shirts bij grotere aantallen de druktechniek wijzigt kunnen de prijzen per stuk zeer aantrekkelijk zijn. Mail ons gerust!

Herroepingsrecht (retouren)
Als het geleverde product niet naar uw wens is neemt u dan contact op met Dr. T via de mail voor de wijze waarop u het product retour kunt sturen. U kunt naar keuze een ander product in de webwinkel uitzoeken of uw aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugkrijgen.

Unieke shirts en herroepingsrecht
Het wettelijk herroepingsrecht geldt niet voor maatproducten, zoals shirts of schorten met uw eigen tekst. Neemt u in het geval u uw herroepingsrecht wilt uitoefenen kontakt op met Dr. T via de mail.

Wasvoorschriften
Wij bedrukken onze shirt, keukenschorten en petten met professionele folie of inkt, onder druk met een speciale hittepers op zeer hoge temperatuur. Dit garandeert jarenlang plezier van uw aankoop. Het textiel en de bedrukking kunnen veel hebben maar houdt u de volgende vuistregels aan:
- Het textiel kan gewoon in de wasmachine, 40° is perfect.
- Drogen kan het beste op de lijn maar mag ook in de wasdroger. Doe het textiel dan binnenstebuiten, zet de machine als het kan op 'voorzichtig'.
- Strijk nooit rechtstreeks op de bedrukking, leg er bijvoorbeeld een theedoek over en strijk het textiel door de theedoek.

Mailadres Dr. T: coolshirt @ dr-t.nl (zonder spaties!)