Productinfo muurstickers


Productinformatie muurstickers, muurspreuken en trapspreuken van Dr. T.

Monster van kleur
Twijfelt u aan de kleur van een tekst? Op het scherm ziet een kleur er vaak anders uit dan in het echt. U kunt daarom altijd een kleurproefje vragen aan Dr. T, een mailtje naar coolshirt @ dr-t.nl (zonder spaties!) volstaat!
Omvang zending
Alle muurstickers van Dr. T worden in een stevige kartonnen koker verzonden. Inbegrepen bij de zending is een handleiding voor het plakken, een rakel om de sticker goed op de ondergrond aan te kunnen brengen en de applicatiefolie.

Folie, plakinstructies
Dr. T heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar geschikte folies voor de muurstickers. Er is uiteindelijk gekozen voor een professionele folie die een uitstekende licht- en kleurechtheid biedt - de folie is zelfs buiten twee jaar gegarandeerd licht- en kleurecht! Deze folie heeft een goede kleefkracht en is daardoor op vrijwel alle ondergronden te plakken. Behang, deuren, ramen, ledikantjes, koelkasten, keukenkastjes, hout, kunststof, metaal - het kan allemaal. Let er alleen op dat de ondergrond geen grove structuur heeft, de structuur zal dan in de folie zichtbaar zijn.

De letters worden door een snijplotter uit fijne, zelfklevende folie gesneden waarna het restmateriaal wordt verwijderd. Dr. T heeft de applicatiefolie al aangebracht op de rugkant van de stickers, met behulp van de applicatiefolie neemt u de letters van het rugvel en kunt u ze aanbrengen waar u dat wenst.

Bij de levering zitten plakinstructies. Het wordt met name bij de grotere muurstickers aangeraden om rustig de tijd te nemen en het plakken liefst met twee personen te doen.  

TIP!
Wilt u de muursticker niet definitief op een wand plakken dan kunt u deze ook op een schildersdoek plakken. Diverse winkelketens verkopen doeken in vele maten voor aantrekkelijke prijzen. Indien gewenst kunt u het doek eerst nog kleuren of beplakken met een mooi stukje behang!

Levertijden muurstickers
Gemiddeld zal uw bestelling binnen maximaal vijf werkdagen bij u binnen zijn. Kleuren die niet standaard op voorraad zijn hebben ook een iets langere levertijd. U ontvangt in dat geval binnen vijf werkdagen een e-mail met de verwachte levertijd.

Unieke muurstickers, muurspreuken en trapspreuken en herroepingsrecht
U heeft een wettelijk herroepingsrecht van uw order. Realiseert u zich echter wel dat als u een uniek shirt of een unieke muursticker heeft besteld dat deze dan niet opnieuw verkocht kan worden. Neemt u in het geval u uw herroepingsrecht wilt uitoefenen kontakt op met Dr. T via de mail.

Staffelkorting
Dr. T is specialist in het maken van unieke muurstickers en muurspreuken. Heeft u echter meerdere muurstickers nodig neemt u dan contact met ons op. Omdat het hier altijd om maatwerk gaat kunt u ons hiervoor het beste mailen: coolshirt @ dr-t.nl (zonder spaties!)