Dr. T belettering van uw auto, winkelruit, gevel of reclamebord


Dr. T beschikt over veel creatieve kracht, fijne plotters en tekensoftware en de mooiste vinylfolies. Hiermee kan prachtig maatwerk geleverd worden om uw reclamebord voor uw theetuin, de belettering of verfraaiing van uw (bedrijfs)auto te maken. Ook hebben wij al de belettering van diverse winkelruiten verzorgd!

Wij zijn trots op ons werk, enkele voorbeelden:De bedrijfsauto's van streetwearlabel FCKN RG.NL werden door het team van Dr. T voorzien van belettering en een unieke camouflage.


Voor diverse winkels verzorgden we de bordjes voor de openingstijden, verwijzingen naar paskamers en brachten we muurstickers met reclame op de muren aan. Ook verzorgden we voor winkels de belettering van de winkelruiten. Denk eens aan 'Sale' of 'Outlet' of een eigen tekst in uw eigen huisstijl in plaats van die saaie raamstickers van de groothandel!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
We zijn concurrerend qua prijs, denken graag creatief met u mee en doen alles in eigen huis! En wat de prijs zal drukken: u brengt met onze instructies zelf uw belettering gemakkelijk aan. Wilt of kunt u dat niet zelf vraagt u dan een aanvullende offerte voor het laten aanbrengen van de belettering.

Wij maken graag een offerte voor u!
Het gaat dus om maatwerk. We staan u graag te woord, belt u ons op 06 - 1942 9863 of mailt u ons via coolshirt @ dr-t.nl (zonder spaties).

NB. Dr. T werkt met speciale, professionele folies, geen stickers. We snijden de vormen of letters uit vinylfolie die uit één kleur bestaat. Wij kunnen geen fullcolour bestickering uitvoeren.