Bestelinfo


Betaalsysteem
Webwinkel Dr. T maakt gebruik van paymentservice provider Sisow. Als u in onze webwinkel bestelt handelt Sisow de betaling via iDEAL voor ons af.

Bijkomende kosten Nederland
Webwinkel Dr. T hanteert slechts één soort bijkomende kosten: alleen een bijdrage in de verzendkosten. Het webwinkelprogramma rekent zelf uit - aan de hand van de grootte of zwaarte van de bestelling - hoe hoog deze kosten zijn. De hoogte van de kosten staat bij het bestellen op de bestelpagina vermeld. U komt dus niet voor verrassingen te staan!

Wij verzenden de muurstickers op de meest veilige manier in stevige kartonnen kokers. Hierdoor zijn de verzendkosten iets hoger dan voor shirts of schorten. U krijgt bij deze manier van verzenden wel altijd een track- and tracecode zodat u de verzending van uw bestelling kunt volgen.

Wanneer versturen we een bestelling?
We produceren op bestelling en verzenden gemiddeld binnen 2 dagen na de bestelling. We nemen contact met je op als het echt een paar dagen later wordt. Laat indien nodig in het opmerkingenveld bij de bestelling weten of er haast bij de bestelling is. Vraag bij twijfel gerust naar de verwachte levertijd, dat kan het beste via de mail: coolshirt @ dr-t.nl (zonder spaties!)

Overzicht kosten per bestelling:

Verzenden (door PostNL of DHL): áltijd met Track&Trace!
Wij doen ons best om je bestelling binnen 2 dagen te produceren en te verzenden. Soms loopt de aflevering vertraging op, bijvoorbeeld door extreme drukte bij de besteller. We verzenden daarom onze bestellingen altijd met track&trace zodat je de aflevering kunt volgen.
brievenbuspakketje - verzenden altijd met Track&Trace, tot 350 gram verzendgewicht (bijvoorbeeld 1 t-shirt of keukenschort) € 2,95
pakketje (past niet in de brievenbus) met Track&Trace vanaf 350 gram verzendgewicht (bijvoorbeeld 2 t-shirts, een muursticker of koeriertas) € 3,95

Ophalen in Aalsmeer? Geen verzendkosten!
Ons atelier is in Aalsmeer, vlakbij Amstelveen en tuincentrum het Oosten. Je kunt daar op afspraak je bestelling ophalen, dat scheelt verzendkosten.
Deze optie kan in de huidige webwinkel niet worden aangeboden. Neem voor je wil bestellen even contact met ons op. dat kan het beste via de mail: coolshirt @ dr-t.nl (zonder spaties!).  

Bestelling op rekening. Let op: vanwege techische problemen tijdelijk niet beschikbaar!

Natuurlijk kunt u bij Dr. T ook op rekening bestellen. Er geldt een geringe meerprijs - per bestelling - van € 1,50 voor bestellen op rekening. Hoe gaat dat in zijn werk? Dr. T besteedt de afhandeling van uw betaling uit aan ecare van het bedrijf Sisow. Sisow doet tijdens de bestelprocedure een snelle check en u krijgt binnen enkele tellen de boodschap of u op rekening kunt bestellen of een andere betaalwijze moet kiezen, zoals bijvoorbeeld iDEAL. U krijgt na akkoord een mail van Sisow met daarin de factuur en het verzoek binnen veertien dagen te betalen. De voorwaarden van Sisow treft u hier aan.

Er zijn geen verdere bijkomende kosten.

Heeft u verder nog vragen? Stuur een e-mail met uw vraag naar coolshirt @ dr-t.nl (zonder spaties!).

Kan ik ook vanuit België bij Dr. T bestellen?
Dr. T is bezig een internetkassa te integreren in de webwinkel waarmee Belgische klanten eenvoudig een shirt of keukenschortkunnen bestellen en betalen. Tot die tijd is de eenvoudigste manier om een shirt, keukenschort of muursticker te bestellen een mail te sturen naar coolshirt  @ dr-t.nl met de gegevens van het shirt en het gewenste leveradres. U krijgt per omgaande een mail van Dr. T met de SWIFT- of BIC-code en het IBAN-nummer (benodigde gegevens voor internationale overboekingen) van Dr. T. Ervaring leert dat overboeking vanuit België al binnen twee dagen verwerkt is! Na ontvangst van de betaling wordt het shirt geleverd - verzending vanuit Nederland naar België kost gemiddeld twee werkdagen.

Informeert u bij uw bank wat een overschrijving naar Nederland u kost, Dr. T rekent geen u geen extra kosten.

Verzendkosten naar België.
Houdt u rekening met de volgende verzendkosten:
Verzendkosten verzending met DPD voor een bestelling die in de brievenbus past: € 4,50 (DPD rekent € 6,50).
Verzendkosten verzending met DPD voor een bestelling die niet in de brievenbus past: € 7,00 (DPD rekent € 9,50).

Heeft u verder nog vragen? Stuur een e-mail met uw vraag naar coolshirt @ dr-t.nl (zonder spaties!)

Garantie
Dr. T verzorgt de levering van kwalitatief hoogwaardige producten. Alle producten worden gecontroleerd vóór verzending - inclusief de werking van de QR code (met Neo Reader of QR Code Reader van ShopSavvy). Als u een product heeft ontvangen wat aantoonbaar niet goed is neemt Dr. T dit van u terug. De kosten van terugzenden (op dezelfde wijze en tegen dezelfde kosten zoals u het toegezonden heeft gekregen) zullen dan door Dr. T vergoed worden. U kunt uiteraard ook een nieuw product bestellen.

Privacy
Bij het bestellen van producten wordt u een aantal persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens zijn alleen nodig om de levering te kunnen uitvoeren en u eventueel te kunnen bereiken met vragen over de bestelling. De gegevensuitwisseling geschiedt over een veilige lijn (SSL). Zie verder onze uitgebreide privacy- en cookieverklaring.