Home     It giet oan! Elfstedentocht shirt
It giet oan! Elfstedentocht shirt

It giet oan! Elfstedentocht shirt


It giet oan! Elfstedentocht shirt


Blijf optimistisch, de elfstedentocht gaat dit jaar echt door!


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit shirt is € 5,00.

€ 18.50
Kies het soort shirt*

Kies je tekstkleur*

Vul de maat van het shirt in*

Kies je kleur shirt*Artikelcode: D112

  • Productinformatie

Origineel shirt met tekst van Dr. T: Elfstedentochtshirt.

Dit orginele Dr.T Elfstedentochtshirt is ook al te koop in onze nieuwe webwinkel desieradenschortenshirtsenstickersshop.nl ofwel 4maalS!

In Friesland en de rest van Nederland gaat het nergens anders meer over als de temperatuur onder nul graden komt: de elfstedentocht. Dr. T heeft een aantal leuke elfstedentocht shirts zoals dit shirt met de tekst in twee kleuren It giet oan!

Kijk ook eens bij de andere leuke Friesland shirts van Dr. T.

Tekst is altijd tweekleurig met rood pompeblêd op een kleur letter naar keuze. Let er bij je bestelling op dat de kleuren van tekst en shirt voldoende contrast hebben. Afbeelding is ca. 30 cm (afhankelijk van maat shirt) x 14 cm. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het shirt te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De gebruikte shirts zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts, kleuren en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.