Home     Barbecueschort, Keep calm it's almost done
Barbecueschort, Keep calm it's almost done

Barbecueschort, Keep calm it's almost done


Barbecueschort, Keep calm it's almost done


Origineel barbecueschort, kookschort of keukenschort Keep Calm


NIEUW! Nu ook in glitter silver: een geweldige Bling-letter met echte voelbare glitter! Meerprijs voor dit schort is € 5,00.

€ 17.90
Kleur keukenschort*

Kies je kleur tekst:*Artikelcode: K134

  • Productinformatie

Superleuk barbecueschort in de Keep Calm-traditie als cadeau voor vaderdag, moederdag, sinterklaas, verjaardag of voor jezelf... Origineel barbecueschort / keukenschort / kookschort voor de echte keukenprins of keukenprinses. Verkrijgbaar in diverse kleuren tekst waaronder schitterende spiegelende zilver- en goudfolie en dikke, voelbare glitter (glitters laten niet los!).

Alleen bij webwinkel Dr. T dit superkado voor vaderdag: barbecueschort Keep Calm it's Almost Done, voor de professionele barbecueheld die zijn ongeduldige publiek tevreden moet stellen...

De grootte van de afbeelding wordt aangepast aan het schort: bij het hoge model borstbreed of op het zakje en bij het lage model op het zakje. Afbeelding is gemaakt door letters van Flexfolie met een transferpers op het schort te persen. Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

NB. Door de hoogte van de tekst wordt de afbeelding op een heupmodel keukenschort te klein. We bieden deze tekst alleen aan op het hoge model keukenschort.