Home     Shirt onder colbert Kreidler Florett
Shirt onder colbert Kreidler Florett

Shirt onder colbert Kreidler Florett


Shirt onder colbert Kreidler Florett


Origineel shirt met logo Kreidler Florett, vet onder je colbert. Nieuw in de lijn Vergeten Merken


€ 17.50
Kies je soort shirt

Kies je kleur tekst*

Kies je kleur shirt*

Je maat (zie tekst)*Artikelcode: D173

  • Productinformatie

NIEUW bij webwinkel Dr. T! Supergaaf origineel shirt Kreidler Florett uit de serie Eighties Verantwoord, dit shirt staat ook geweldig casual onder je colbert! Shirt met logo Kreidler Florett, ook verkrijgbaar als luxe hoodie (zie bij Eighties verantwoord, vergeten merken - de hoodies).

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts en hoodies met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De shirts en hoodies zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op het shirt is borstbreed. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!