Home     NIEUW! Shirt met logo Trabant 601S
NIEUW! Shirt met logo Trabant 601S

NIEUW! Shirt met logo Trabant 601S


NIEUW! Shirt met logo Trabant 601S


Origineel shirt met het logo van de unieke Trabi, Trabant 601 S


€ 17.50
Kies je soort shirt

Kies je kleur shirt*

Je maat (zie tekst)*

Kies je kleur tekst*Artikelcode: D169

  • Productinformatie

NIEUW bij webwinkel Dr. T! Supergaaf origineel shirt met logo Trabant 601 S.

Super origineel shirt met het logo van hét symbool van de voormalige DDR - de Trabi. Heb je ook zo'n goede herinneringen aan Berlijn of was je wellicht vroeger met school in de DDR? Dan is dit originele shirt met het logo van de Trabant 601S echt voor jou! Ook verkrijgbaar in luxe hoodie (zie bij Eighties verantwoord, vergeten merken - de hoodies).

De webwinkel van Dr. T voert uitsluitend originele shirts en hoodies met tekst of print. Alle teksten of prints zijn door het team van Dr. T zelf bedacht, ontworpen en gedrukt. De shirts en hoodies zijn van uitstekende kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Bekijk hieronder de uitvoeringen waarin de shirts met tekst of print verkrijgbaar zijn

Afbeelding op het shirt is borstbreed. De afbeelding is gemaakt door letters van A-kwaliteit flexfolie onder druk met een transferpers op het shirt te persen. De letters zijn in diverse standaardkleuren te bestellen waaronder spiegelend goud of zilver!

Lees de wasvoorschriften zorgvuldig.

Maak een keuze uit de volgende shirts en maten, vul dit bij de opties onderaan het scherm in.  
Let op, het biokatoen shirt valt écht klein! Je kunt je reguliere maat bestellen maar krijgt automatisch één maat groter toegestuurd!